14 d’ag. 2009

Una nova Camara de fotos!!!!

El ben cert que esta tant dies a la platja!!! no es bo per la meva salut mental,,, nomes penso en coses dolentes, i espero amb molta paciencia, la oportunitat de poguer veure algun reportatge de vol.
Be buscant per la xarxa he trobat la nova camara de Video/Photos de gran algunar 170º es diu Go Pro Hero , hi han varios models pero en definitva son els mateixos, te una carcasa plastica per protegirla, en semba brutal, aqui os deixo un video de surf que utlitzar la camara colocada a la punta de la taula.
Un altre de Speed reding posada la camara al casc, "Papi, ens tenim que posar les piles" i un altre de salt Base i per acabar evidenment, un de Parapent elairantse a Alto Hospicio Iquique (per cert per els que hem volat a Iquique el vide0 es prou bo, i ens portara bons records).

be tambe he trobat, un altre video en Castella, on explica tot sobre la camara, com funciona, artilugis, vamos una joia, i per acabar tambe he trobat al distribuidor per España que el tenim a Tarrassa (Pep no sera client teu oi? ho dic per el dte.)

Be espero que os agradi, jo he disfrutat mot amb els videos, salutacions i bons vols